Ons bedrijf

Haarwerkstudio JD Mortsel staat garant voor vriendelijke service, deskundig advies, kwaliteit en een ruime keuze in modellen en kleuren op voorraad. Onze haarwerken zijn zo deskundig op maat gemaakt dat ze zonder plakmiddelen blijven zitten tijdens regen, wind, fietsen, sporten en zwemmen! Ook zijn we trots op onze service achteraf. Mocht er iets zijn, dan mag u altijd terugkomen zolang u het haarwerk draagt en zullen wij herstellen wat nodig is. Uiteraard kunt u hier (na afspraak) op wachten. Onze studio is sfeervol ingericht en uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U wordt geholpen door een professioneel team dat zich volledig heeft toegelegd op het maken en aanmeten van prachtige haarwerken.

De haarwerkers van Haarwerkstudio JD Mortsel hebben allen jarenlange ervaring in het kappersvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving.

Haarwerkstudio JD Mortsel heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In onze studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

ew_HS_Lounge_2Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken heeft Haarwerkstudio JD Mortsel ambulante haarwerkspecialisten die met hun mobiele haarwerkstudio bij u langs komen. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.